Priser på leje af hallen i Egnscentret

Har du brug for at leje lokaler til mindre private arrangementer, tilbyder Sjørslev Demstrup Egnscenter forskellige faciliteter og tilbud, som du kan læse mere om herunder. Ved afholdelse af større fester og arrangementer henvises til Sognegårdens festlokaler, da Egnscentrets kantine kun har plads til max 42 gæster.

Nye priser: (gældende fra 1. januar 2023)

1)  Børnefødselsdage, max 4 timer – til og med 6. klasse                                800 kr.

Denne pris er gældende for Sjørslev skoles elever. Adgang til kantinen, det lille køkken, terrasse, hallen og redskabsrummet – og hvor der i øvrigt stilles/dækkes op samme dag.

2)  Familie aktivitetsdag    (300kr/time) dog max                                            1750 kr.

Leje af egnscentret til familie aktivitetsdag, hvor der er adgang til kantinen, det lille køkken, terrasse, hallen og redskabsrummet – og hvor der i øvrigt stilles/dækkes op samme dag, koster 1750 kr. inkl. moms. Der er max plads til 42 gæster i kantinen. Hvis klublokalet benyttes, tillægges 250 kr. Klublokalet, hvor idrætsforeningen har til huse, kan ikke forud bookes fra april til oktober. Der er max plads til 42 gæster i kantinen.

3)  Konfirmation, fødselsdage m.m.                                                                 2200 kr.

Leje af egnscentret til Konfirmation, fødselsdage mm, hvor der er adgang til kantinen, det lille køkken, terrasse, hallen og redskabsrummet – og hvor der i øvrigt er mulighed for opdækning dagen før, koster 2200 kr. inkl. moms. Der er max plads til 42 gæster i kantinen. Hvis klublokalet benyttes, tillægges 250 kr. Klublokalet kan ikke forud bookes fra april til oktober. Der er max plads til 42 gæster i kantinen

4)  Arrangementer i kantinen uden adgang til hallen                                   1400 kr.

5)  Halleje på timebasis                                                                                  300 kr./time

Øvrige retningslinjer vedr. udlejning:

  • Hallen må ikke benyttes før aftalte starttidspunkt, såfremt en eller flere af banerne er i brug til fx badminton.
  • Bolde og redskaber sættes tilbage i redskabsrummet efter endt brug.
  • Inventar sættes på plads efter brug, borde aftørres, gulv fejes/støvsuges og køkken rengøres. Affald efterlades i udendørs container.
  • Udleveret nøglebrik til redskabsrum og køkken, afleveres i køkken efter brug.
  • E-mail adresse oplyses ved bookning af hallen, og faktura fremsendes få dage efter arrangementet. Betaling otte dage netto.

Har du spørgsmål eller ønsker du at leje Egnscentret, så kontakt halinspektøren:
Tlf. 22771027 eller send en mail til egnscentret@fiberpost.dk

WEEKENDBOOKING:

I de weekender, hvor hallen ikke er i brug, er der mulighed for at booke ledige tider i hallen HER. Her kan du tage familie og venner med i hallen og fx spille bold, badminton, volleyball, tennis, bordtennis og basket i op til 2 timer/dag.

Du kan bestille et årligt abonnement til 400 kr., samt en nøglebrik til 100 kr., ved at kontakte halinspektøren på Egnscentret@fiberpost.dk eller på tlf. 22771027. Faktura fremsendes på mail og nøglebrikken udleveres efter aftale i Egnscentret. Der åbnes for booking en uge frem ad gangen, og hvis hjemmesidens kalenderen er grå, er der ikke mulighed for at booke tider i kommende weekend.

© Copyright - Sjørslev-Demstrup